ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία μας ανακοινώνει ότι πρόσθεσε στη γάμα των προϊόντων που εμπορεύεται, τα οικιακά κλιματιστικά και τους αφυγραντήρες του οίκου TCL. Η προμήθεια των συσκευών θα γίνεται μέσω του Αποκλειστικού Διανομέα των προϊόντων για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο οποίος καλύπτει τα συγκεκριμένα προϊόντα με 10 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας. Για να δείτε τον κατάλογο με τα κλιματιστικά και τους αφυγραντήρες πατήστε Εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές Επικοινωνήστε μαζί μας.

TCL | Κλιματιστικά & Αφυγραντήρες | ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ | ΠΑΤΡΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η TCL

Η TCL Corporation είναι ένας επιχειρηματικός όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων επικεντρωμένος στην κατασκευή έξυπνων προϊόντων παγκόσμιας κλίμακας καθώς και σε υπηρεσίες εφαρμογών διαδικτύου, ενώ είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών της Shenzhen. Κατέχει επίσης τέσσερις εισηγμένες θυγατρικές εταιρείες: TCL Electronics Technology Holdings Limited, Tonly Electronics, TCL Display Technology και High Information . Το 2015 η High Information εισήχθη στη Νέα Εξωχρηματιστηριακή Αγορά OTC.

Η TCL ιδρύθηκε το 1981. Ο προκάτοχός της, TTK Home Appliances Co. Ltd, ήταν μία από τις 13 αρχικές κοινοπραξίες στην Κίνα που ασχολούνταν με την παραγωγή κασετών εγγραφής.  Στη συνέχεια η επιχείρησή επεκτάθηκε στους τομείς όπως τηλέφωνα, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, ψυγεία, πλυντήρια, κλιματιστικά, μικρές οικιακές συσκευές και πάνελ LCD. Η TCL Corporation έχει σήμερα 75.000 εργαζόμενους, 28 ερευνητικά ινστιτούτα και 22 παραγωγικές βάσεις. Έχει δημιουργήσει γραφεία πωλήσεων σε περισσότερες από 80 χώρες με τις δραστηριότητές της να εκτείνονται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το 2018 τα έσοδα της TCL Corporation ανήλθαν σε περίπου 16,41 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η εμπορική αξία της επωνυμίας TCL ανήλθε σε 12,74 δισεκατομμύρια δολάρια. Μέχρι και σήμερα η επωνυμία TCL εξακολουθεί να κατέχει την 1η θέση στους κατασκευαστές τηλεοράσεων στην Κίνα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η TCL AIR-CONDITIONER

Η TCL Air-Conditioner είναι μία από τις βασικές βιομηχανίες της TCL Corporation. Υπάρχουν 5 βάσεις παραγωγής κλιματιστικών και 1 εργοστάσιο SKD. Επίσης  συμμετέχει σε μια κοινοπραξία με τον Ιταλικό όμιλο Delonghi, για την παραγωγή φορητών κλιματιστικών και αφυγραντήρων, με την ετήσια δυναμικότητα παραγωγής να είναι 1 εκατομμύριο τεμάχια. Για την TCL Air- Conditioner η συνολική ετήσια παραγωγική δυναμικότητα είναι 17 εκατομμύρια μονάδες.

TCL | Κλιματιστικά & Αφυγραντήρες | ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ | ΠΑΤΡΑ

Η TCL Air-Conditioner έχει γίνει πλέον ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κλιματιστικών στην Κίνα που παράγει όλα τα είδη των οικιακών κλιματιστικών, επαγγελματικών κλιματιστικών, φορητών κλιματιστικών, αφυγραντήρων και συμπιεστών.

Προκειμένου να προσαρμοστεί στις αλλαγές της παγκόσμιας ανάπτυξης της αγοράς, η TCL Air- Conditioner έχει βελτιώσει τον παγκόσμιο επιχειρηματικό σχεδιασμό της καθώς και τα μερίδια αγοράς που κατέχει στο εξωτερικό, με την έναρξη μάρκετινγκ ψυχαγωγίας σε συνεργασία με αρκετές διάσημες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών του Χόλυγουντ, σπονσοράροντας διάφορες ταινίες. Ειδικότερα στις μεγαλύτερες αγορές, η TCL σπονσοράρει και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις . Στο μέλλον η TCL θα αυξήσει περαιτέρω τις επενδύσεις και τους πόρους της σε αυτές τις αγορές και θα αυξήσει περαιτέρω την επίδραση της επωνυμίας της στην παγκόσμια αγορά.

Τέλος η TCL Air- Conditioner έχει ενοποιήσει τους πόρους που διαθέτει για τα κλιματιστικά, τα ψυγεία, τα πλυντήρια και τις μικρές οικιακές συσκευές ώστε να προσφέρει στην αγορά ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων στο τομέα των λευκών συσκευών. Βασισμένη στην ικανότητα των προϊόντων, την αποδοτικότητα τους, την καινοτομία και τον προσανατολισμό του αγοραστικού κοινού, η TCL παρέχει στους πελάτες πιο ευαίσθητα και προσωποποιημένα προϊόντα που προσφέρουν απόλυτη εμπειρία χρήσης.