Επικοινωνία

Βρίσκεστε Εδώ: Αρχική » Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μαιζώνος 213, 262 22, Πάτρα

+30 2610 342520 (Επιλ. 1 & 2)

+30 2610 342520 (Επιλ. 3)

info[at]bougioukos.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα Έως Σάββατο: 07:30 – 14:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 17:30 – 21:00

Επικοινωνία Μέσω Μηνύματος

Αποδέχεστε τους όρους του site μας και κατόπιν δική σας επιθυμίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), ο οποίος έχει τεθεί σε ισχύ στις 25/5/2018, δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να ελέγχει καλύτερα τα προσωπικά του δεδομένα. Η εταιρεία μας σας δηλώνει ότι τηρεί τις διατάξεις του GDPR και τα προσωπικά σας δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί, τηρούνται στην απολύτως ασφαλή βάση δεδομένων μας μέχρι να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε.

6 + 13 =

Αποστολή Ηλεκτρονικών Αρχείων

Για την αποστολή ηλεκτρονικών αρχείων όπως φωτογραφίες, κατόψεις χώρων για μελέτη θέρμανσης ή κλιματισμού, κ.τ.λ., μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασφαλές, εύχρηστο και δωρεάν εργαλείο WeTransfer.

Οδηγίες Χρήσεως:
Επιλέξτε τα ηλεκτρονικά αρχεία που θέλετε να μας αποστείλετε πατώντας στο κουμπί «add your files», συμπληρώστε το e-mail μας στο πεδίο «Email to», συμπληρώστε το δικό σας e-mail στο πεδίο «Your email» ώστε να λάβετε αναφορά παράδοσης, γράψτε ένα σύντομο μήνυμα στο πεδίο «Message» με τα στοιχεία σας καθώς και για το τι αφορά η αποστολή αυτή και τέλος πατήστε στο κουμπί «Transfer».

Μετά την επιτυχή αποστολή πολύ σύντομα θα λάβετε απάντηση μας.

Επικοινωνία Στα Social Media