Η Εταιρεία

Βρίσκεστε Εδώ: Αρχική » Η Εταιρεία

Ποιότητα, Εξυπηρέτηση και Συνέπεια από το 1978

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 από τον Δημήτριο Μπουγιούκο με αντικείμενο εργασιών την πώληση υδραυλικών ειδών, ειδών θέρμανσης και ειδών υγιεινής. Στο πέρασμα του χρόνου και με τον ερχομό του Αντωνίου Μπουγιούκου η εταιρεία επεκτάθηκε στην πώληση ειδών κλιματισμού, εξαερισμού και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

ΣΗΜΕΡΑ

Εκτός από την πώληση εμπορευμάτων η εταιρεία ασχολείται και με την εκπόνηση μηχανολογικών μελετών στους τομείς των δραστηριοτήτων της. Παρέχει τεχνική κατάρτιση σε επαγγελματίες του κλάδου μέσω συγγραμμάτων και παρουσιάσεων. Για όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται καθώς και για τα έργα που αναλαμβάνει, παρέχει τεχνική υποστήριξη τόσο στον πελάτη όσο και τον εγκαταστάτη.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επί της οδού Μαιζώνος 213 στην Πάτρα. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται οι αποθήκες καθώς και μεγάλος εκθεσιακός χώρος. Διαθέτει οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων και σύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών. Για να επιτευχθεί αυτό διαθέτει μεγάλη γκάμα ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων, μέσω μακροχρόνιων συνεργασιών με οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού, τα οποία προωθεί στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Ειδικά για τις περιπτώσεις συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού κ.τ.λ., πριν την πώληση έχει προηγηθεί μηχανολογική μελέτη και ενημέρωση του πελάτη για τις διαθέσιμες τεχνολογίες. Κατόπιν της πώλησης παρέχεται επίβλεψη για την ορθή εκτέλεση του έργου καθώς και τεχνική υποστήριξη όποτε χρειασθεί.