Λέβητας Υγραερίου AIRFEL Premix (by Daikin) Συμπύκνωσης Με Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης

Βρίσκεστε Εδώ: Αρχική » Έργα » Λέβητας Υγραερίου AIRFEL Premix (by Daikin) Συμπύκνωσης Με Παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης

Φωτογραφίες Από Το Έργο

Το Έργο

Σκοπός Του Έργου

Σκοπός του έργου είναι η θέρμανση της οικίας τον χειμώνα και η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για όλη την διάρκεια του έτους με επιτοίχιο λέβητα υγραερίου AIRFEL Digifel Premix (by Daikin) συμπύκνωσης.

Για Την Εκτέλεση Του Έργου Χρησιμοποιήθηκαν:

  • Επιτοίχιος λέβητας υγραερίου AIRFEL Digifel Premix (by Daikin) συμπύκνωσης, με ειδική καμινάδα καυσαερίων και θερμοστάτη χώρου. (Ο λέβητας μπορεί να λειτουργήσει και με φυσικό αέριο.)
  • Υλικά ελέγχου, μέτρησης και σύνδεσης των φιαλών του υγραερίου με τον λέβητα.
  • Λοιπά υδραυλικά και θερμοϋδραυλικά υλικά για την σύνδεση του λέβητα με το υπάρχον δίκτυο θερμαντικών σωμάτων καθώς και με το υπάρχον δίκτυο διανομής του ζεστού νερού χρήσης.

Περιγραφή Λειτουργίας

Ο λέβητας υγραερίου AIRFEL συμπύκνωσης ζεσταίνει την οικία μέσω των θερμαντικών σωμάτων όταν ο χρήστης τον ενεργοποιήσει από τον θερμοστάτη χώρου.
Εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία του ζεστού νερού χρήσης στον λέβητα, κάθε φορά που ο χρήστης ανοίγει κάποια βρύση προς το ζεστό νερό τότε ο λέβητας διακόπτει την λειτουργία της θέρμανσης και παράγει ζεστό νερό. Μόλις κλείσει η βρύση ή στραφεί προς το κρύο νερό αυτόματα ο λέβητας επιστρέφει στην λειτουργία θέρμανσης.
Σε περιόδους που δεν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης της οικίας (π.χ. καλοκαίρι) ο λέβητας μπορεί να λειτουργεί μόνο για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Tip

Για την καλύτερη απόδοση και μακροζωία του λέβητα υγραερίου AIRFEL συμπύκνωσης πρέπει να εγκατασταθεί μαγνητικό φίλτρο στο κλειστό κύκλωμα της θέρμανσης και συσκευή φίλτρου νερού στο κύκλωμα παραγωγής του ζεστού νερού χρήσης.
Το μαγνητικό φίλτρο συγκρατεί μεταλλικά ρινίσματα που υπάρχουν στο δίκτυο των θερμαντικών σωμάτων, ενώ το φίλτρο νερού εμποδίζει στο να εισέλθουν χώματα και ακαθαρσίες στον εναλλάκτη παραγωγής ζεστού νερού χρήσης του λέβητα.

 

Λεπτομέρειες Του Έργου

Πελάτης         :   Κος Ανδρέας Α.

Τοποθεσία     :   Αρόη, Πάτρα

Χρονολογία   :   11ος, 2018

Τύπος             :   Κατοικία

Επιφάνεια      :   100m2

Μελέτη           :   Μπουγιούκος Αντώνης

Επίβλεψη       :   Μπουγιούκος Αντώνης

Υδραυλική Εγκατάσταση :  Μαστραντωνάκης Νικόλαος

Ρύθμιση & Έλεγχος Καύσης :  Πεσματζόγλου Άγγελος