ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία μας ανακοινώνει ότι πρόσθεσε στη γάμα των προϊόντων που εμπορεύεται, τα κλιματιστικά του Ιαπωνικού οίκου MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES. Η προμήθεια των συσκευών θα γίνεται από τον Αποκλειστικό Διανομέα για την Ελλάδα, ο οποίος καλύπτει τα συγκεκριμένα προϊόντα με 7 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας. Για να δείτε τον κατάλογο με τα προϊόντα πατήστε Εδώ, ενω για περισσότερες πληροφορίες και τιμές Επικοινωνήστε μαζί μας.

MITSUBISHI Heavy Industries | Κλιματιστικά | ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ | ΠΑΤΡΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Η εταιρεία MITSUBISHI ιδρύθηκε το 1884 από τον Yataro Iwasaki ο οποίος ήταν και ο πρώτος πρόεδρος της. Το ίδιο έτος, ο Yataro Iwasaki εκμίσθωσε την κρατική ναυπηγική εταιρεία Nagasaki Shipyard, την οποία ονόμασε Nagasaki Shipyard & Machinery Works και με αυτή ξεκίνησε μια πλήρους κλίμακας ναυπηγική δραστηριότητα.

Η Nagasaki Shipyard & Machinery Works μετατράπηκε αργότερα σε Mitsubishi Shipbuilding Co. Ltd, και στην συνέχεια σε Mitsubishi Heavy Industries Ltd. Το 1934 η Mitsubishi Heavy Industries Ltd. καθιέρωσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία στην Ιαπωνία κατασκευάζοντας πλοία, βαριά μηχανήματα, αεροπλάνα και σιδηροδρομικά αυτοκίνητα.

Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου τέθηκε σε ισχύ νόμος με στόχο την διάλυση της Mitsubishi Heavy Industries Ltd, ώστε να σταματήσει η υπερσυγκέντρωση της οικονομικής ισχύος της εταιρείας. Έτσι το 1950 η Mitsubishi Heavy Industries Ltd χωρίστηκε σε τρείς οντότητες: την West Japan Heavy Industries Ltd., την Central Japan Heavy Industries Ltd. και την East Japan Heavy Industries Ltd. Το 1964, οπότε και το επέτρεψαν οι συνθήκες, αναγεννήθηκε η Mitsubishi Heavy Industries Ltd.

Σήμερα, η MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES εκτός από τα συστήματα κλιματισμού δραστηριοποιείται και σε πολλούς άλλους τομείς όπως θερμική και πυρηνική ενέργεια, αεροσκάφη, διαστημικά συστήματα, ναυπήγηση πλοίων, συστήματα μεταφορών, συστήματα χειρισμού υλικών, αεροσυμπιεστές, υπερσυμπιεστές καθώς και συστήματα για την εθνική άμυνα.

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES & MITSUBISHI Electric

Οι δύο εταιρείες είναι τελείως διαφορετικές και το μόνο που μοιράζονται είναι το όνομα Mitsubishi.  Η Mitsubishi Electric αποτελούσε τμήμα της Mitsubishi Heavy Industries έως το 1921, οπότε και αποσπάστηκε με στόχο να ξεκινήσει την τεχνολογία των ημιαγωγών.