ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. 915Β/2020 και όλες τις επιπλέον διευκρινίσεις που δόθηκαν από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Του Καταναλωτή σχετικά με την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων στο σύνολο της Επικράτειας για το χρονικό διάστημα από 18.3.2020 έως και 31.3.2020 προς περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού COVID-19, καθώς επίσης και με την πρόσφατη απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Η επιχείρησή μας δύναται να παραμείνει σε λειτουργία διότι ο κύριος Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας της είναι χονδρικής, ο οποίος σύμφωνα με τα παραπάνω δεν έχει ανασταλεί.
  2. Εντός του καταστήματος μπορούν να εισέρχονται μόνο επαγγελματίες ή εργαζόμενοι στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις τους. Οι πωλήσεις που ενδεχομένως θα πραγματοποιούνται θα είναι αποκλειστικά πωλήσεις χονδρικής. (Τιμολόγιο ή δελτίο αποστολής προς επαγγελματία ή επιχείρηση).
  3. Οι πελάτες λιανικής θα μπορούν να εξυπηρετούνται μόνο με παράδοση των εμπορευμάτων «κατ’ οίκον», ενώ για κανέναν λόγο δεν μπορούν να εισέλθουν εντός του καταστήματος. Η επικοινωνία, η παραγγελιοληψία και κάθε άλλη συνεννόηση μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεφώνου, fax και e-mail.
  4. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μεταβάλλεται, για όσο διάστημα διαρκούν τα μέτρα της Πολιτείας, ως εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 08:00 έως 13:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας  & Fax (επιλ.3): 2610 342520

Email: info@bougioukos.gr

Παρατηρήσεις:

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας μόνο για τις απολύτως επείγουσες ανάγκες σας.
  2. Όσοι προσέρχεστε εντός του καταστήματος παρακαλούμε να τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας των 2 μέτρων ο ένας από τον άλλο και σας παροτρύνουμε να φοράτε μάσκα. Χρησιμοποιήστε τα αντισηπτικά υγρά που διαθέτουμε.
  3. Εντός του καταστήματος μπορεί να βρίσκεται μόνο 1 άτομο. Οι υπόλοιποι παρακαλείστε να περιμένετε την σειρά σας εκτός των θυρών του καταστήματος.
  4. Όλες οι παραγγελίες για παράδοση «κατ’οίκον» θα εκτελούνται κατόπιν πρότερης συνεννόησης, κατά προτεραιότητα, εφόσον έχουν κριθεί απολύτως αναγκαίες και ποτέ αυθημερόν.
  5. Κάθε άλλη διαδικασία όπως προσφορά, μελέτη, τεχνική υποστήριξη, κ.τ.λ., πραγματοποιούνται κανονικά με τους παραπάνω τρόπους επικοινωνίας.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η προστασία της υγείας όλων μας, περιορίζοντας την διασπορά του κορωναϊού, και κατόπιν η κάλυψη των απολύτως απαραίτητων αναγκών των πελατών μας.

Ευχαριστούμε Για Την Κατανόηση

Αντώνης Μπουγιούκος