ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία μας σας ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει δυναμικά στην 4η και μεγαλύτερη φάση του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων με τίτλο “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ” Κατ’ Οίκον του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα στις 09/12/2020.
Έχουμε ήδη συμμετάσχει, με απόλυτη επιτυχία για τους πελάτες μας, σε όλες τις προηγούμενες φάσεις του προγράμματος. Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον Ι (2011), Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ Α’ Κύκλος (2018), Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ Β’ Κύκλος (2019).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της θέρμανσης, του κλιματισμού, του εξαερισμού, της ηλιακής ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των υδραυλικών από το 1978. Μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού με αποτέλεσμα να διαθέτουμε διευρυμένη γκάμα ποιοτικών και επώνυμων προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έχουμε αποκτήσει ισχυρή κατάρτιση και τεχνική εξειδίκευση τα οποία σε συνδυασμό με τους άρτια εκπαιδευμένους μηχανολόγους μας και τους εξειδικευμένους τεχνίτες συνεργάτες μας, μας βοηθούν στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένα πακέτα Μελέτης – Πώλησης – Επίβλεψης – Εγκατάστασης – After Sales. (Δείτε Εδώ)

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ” Κατ’ Οίκον και συγκεκριμένα στο κομμάτι των συστημάτων Θέρμανσης, Ψύξης & Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης προσφέρουμε:

  • Προϊόντα που έχουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές/πιστοποιήσεις για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  • Δωρεάν μηχανολογικές μελέτες, μέσω πιστοποιημένου μηχανολογικού προγράμματος, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν επικουρικά ώστε το σύστημα που θα επιλέξει ο πελάτης να είναι σωστά διαστασιολογημένο και να πετύχει την αναγκαία εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.
  • Δωρεάν σχέδια εφαρμογής και οδηγίες εγκατάστασης στους τεχνικούς που θα κληθούν να υλοποιήσουν το έργο, είτε αυτοί έχουν επιλεχθεί από τον πελάτη είτε από την εταιρεία μας.
  • Δωρεάν επίβλεψη της διαδικασίας για την σωστή ολοκλήρωση του έργου.
  • Δωρεάν εκπαίδευση του πελάτη για τον χειρισμό του συστήματος που εγκατέστησε στην οικία του.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Ενημερωτικό σημείωμα για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ. (Δείτε Εδώ)
  • Οδηγός εφαρμογής του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ. (Δείτε Εδώ)
  • Παραρτήματα του οδηγού εφαρμογής του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ. (Δείτε Εδώ)
  • Έντυπο πρότασης παρεμβάσεων του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ. (Δείτε Εδώ)