Η Εταιρία

ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Η εταιρία ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1978 από τον Δημήτριο Μπουγιούκο και είχε σαν αντικείμενο την πώληση ειδών ύδρευσης, αποχέτευσης, άρδευσης, ειδών υγιεινής, πλακιδίων, νεροχυτών και μπαταριών.
Στα αμέσως επόμενα χρόνια η εταιρία προχώρησε στην εισαγωγή μεγάλου μέρους της γκάμας των προϊόντων της από γνωστούς οίκους του εξωτερικού.
Το 1990 η εταιρία άρχισε να ασχολείται ενεργά με την πώληση συστημάτων θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού, εξαερισμού και ηλιακών συστημάτων.
Παρακολουθώντας συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και τις ανάγκες των καταναλωτών η εταιρία επεκτάθηκε και στην προώθηση προϊόντων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αντλιών θερμότητας, ενεργειακών τζακιών, λεβήτων και σομπών ξύλου – Pellet, κ.τ.λ.


ΣΗΜΕΡΑ


Σήμερα η εταιρία διαθέτει τμήμα εισαγωγών, μελετών, πωλήσεων, after sales, καθώς και εκθεσιακό χώρο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επί της οδού Μαιζώνος 213 στο κέντρο της Πάτρας.
Το πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνει ιδιώτες, επαγγελματίες του χώρου, μηχανικούς, εργολάβους καθώς και φορείς ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, τόσο στην Πάτρα όσο και σε υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.


ΣΤΟΧΟΣ


Με την πολυετή εμπειρία της, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τις ισχυρές εμπορικές συνεργασίες με γνωστούς οίκους του εσωτερικού και του εξωτερικού, η εταιρία έχει ως πρωταρχικό στόχο την προώθηση αξιόπιστων και πιστοποιημένων προϊόντων στην καλύτερη τιμή.
Για τον κάθε πελάτη χωριστά, κατόπιν συζήτησης και μελέτης, ενημερώνουμε για όλες τις διαθέσιμες λύσεις και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα με βάση τις ανάγκες του, καθώς και την εξοικονόμηση αγαθών πόρων και χρημάτων.